Bent u op zoek naar een betrouwbare glasgroothandel? Dan bent u bij AA Glas aan het goede adres! Wij hebben als glasgroothandel standaard een grote voorraad van hoge kwaliteit glas. Door deze voorraad hebben wij de mogelijkheid om snel te leveren. Wij zijn dan ook 24 uur per dag bereikbaar om u in spoedgevallen te helpen! Onze servicewagens hebben verschillende soorten glas bij zich, zodat u vaak direct geholpen bent.

Glas groothandel met grote showroom

Als ervaren glasgroothandel kunt u bij ons ook terecht in een grote showroom. Hier hebben we een aantal voorbeelden van de mogelijkheden uitgestald zodat u deze kunt bekijken. U kunt hier inspiratie opdoen en met een specialist spreken die u kan adviseren aan de hand van uw specifieke wensen. Wij denken graag met u mee en kunnen u helpen met oplossingen waar u misschien niet eens aan had gedacht.

Glas leveren uit voorraad

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als glasgroothandel? Onze voorraad bestaat uit veel verschillende glassoorten. Wij werken alleen met de beste kwaliteit glas, zodat u lang van uw glas kunt genieten. Met behulp van onze servicewagens en ervaren medewerkers leveren en monteren wij glas in een groot aantal regio’s in Nederland. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of ons bellen op 020 6164331.