Glas kan slijten of breken, in deze gevallen is glas renovatie of herstel nodig. AA Glas is al sinds 1953 een specialist op het gebied van leveren en plaatsen van glas, maar wij zijn ook al jaren een expert op het gebied van glas renovatie. U kunt voor spoed reparaties bij ons te recht, maar ook voor grote renovatie projecten kunnen wij helpen. Of het nu gaat om een monument, een bedrijfspand of een woning: AA Glas helpt u graag!

Woning renoveren met dubbel glas

Glas renovatie kan gepland worden wanneer u bezig bent met andere renovatie projecten, maar soms kan glas ook heel plotseling vervangen moeten worden. In het geval van gebroken glas kunt u altijd bij AA Glas terecht. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat uw kapotte glas altijd snel vervangen kan worden. Onze servicewagens kunnen snel ter plaatse zijn en in de meeste gevallen hebben de wagens het juiste glas in voorraad. Dan zetten onze vakkundige medewerkers het glas er direct in, of ze zorgen voor een tijdelijke oplossing tot we wel het juiste glas hebben.

Glas renovatieprojecten

AA Glas is al jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas. Door al deze ervaring kunnen wij onze diensten in veel verschillende regio’s aanbieden. Of het nu om een klein of groot glas renovatie project gaat, wij denken graag met u mee over de oplossingen, vraag een offerte aan voor meer informatie.