Glas kapot en moet vervangen worden door AA GlasIs uw glas kapot in  of omgeving? Dan kunt u bij ons terecht. Kleine en/of grote ruiten, dit maakt niet uit. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn in . Als uw glas kapot is neem dan contact met ons op en wij dragen er zorg voor dat uw kapotte glas wordt gerepareerd. Ook hebben wij een 24 uur glasservice. Is het niet mogelijk voor ons om het glas gelijk te vervangen, dan wordt er een noodvoorziening getroffen, wij bestellen het glas en de noodvoorziening blijft erop totdat het desbetreffende glas binnen is.

Glas kapot? AA Glas heeft vakkundige monteurs

Met een team van vakkundige monteurs komen wij bij u langs in  om uw glas te vernieuwen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw kapotte glas, en de eventuele risico‚Äôs die dit met zich meebrengt. Wij werken samen met veel verzekeringsbedrijven dus de afhandeling kan direct met uw tussenpersoon geregeld worden.

Contactgegevens AA Glas

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken op 020-6164331 als uw glas kapot is in  en omgeving. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.