Geluidswerend glas in een opnamestudio door AA GlasGeluidswerend glas helpt om geluidsoverlast te verminderen in de omgeving van . Of het nu komt door een snelweg, vliegtuigen of uitgaansgelegenheden. Met geluidsisolerende ramen kunt u het geluid dempen en zo overlast verminderen.

Hoe werkt geluidswerend glas?

Geluid is eigenlijk een trilling van de lucht om ons heen. Enkel glas trilt gemakkelijk mee en geeft op deze manier het geluid door. Geluidswerend glas is speciaal geïsoleerd glas dat deze trillingen dempt.

  • Dubbel glas heeft al een geluidswerend effect.
  • Met speciaal akoestisch folie worden geluidsgolven weerkaatst.
  • Geluidswerende beglazing bestaat uit gelaagd isolatieglas.

AA Glas kan geluidswerend glas leveren in de omgeving van . Wij zorgen dat het op maat gemaakt is en dat het professioneel gezet wordt. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geluidswerend glas laten plaatsen

Met geluidswerende beglazing kunnen geluiden van vliegtuigen, kerkklokken, uitgaansgelegenheden en auto’s gedempt worden. Natuurlijk houdt geluidswerend glas ook de geluiden van uw bedrijf of huishouden in de buurt van binnen. Zo heeft de omgeving ook geen last van uw werkzaamheden of hobby’s. Bij AA Glas bent u verzekerd van professionele kwaliteit geluidswerend glas in de omgeving van . Wij zorgen voor de plaatsing en zorgen dat het glas goed op maat is gemaakt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 020 6164331.