Geluidswerend glas is een specifieke glassoort dat ervoor zorgt dat geluiden gedempt worden. Dit soort glas is erg handig als u langs een drukke weg woont of wanneer de omgeving van uw bedrijf geen last hoeft te hebben van uw werkzaamheden. Geluidswerend glas werkt door de geluidstrillingen te weerkaatsen in plaats van door te laten. Op deze manier dringen geluiden van buiten minder door naar binnen, maar ook geluiden van binnen dringen minder naar buiten.

Diverse mogelijkheden met geluidswerend glas

Bij AA Glas vindt u verschillende mogelijkheden voor geluidswerend glas. Zo is er glas met een speciale akoestische folie en hebben we verschillende glasdiktes beschikbaar, maar zijn er ook verschillende bewerkingen beschikbaar. Zo kunnen we u helpen aan het juiste glas voor uw situatie, want wanneer u dicht bij een snelweg of vliegveld woont heeft u andere geluidswering nodig dan wanneer u aan een gewone weg woont. Wij denken altijd graag met u mee om een passende oplossing te vinden.

Vrijblijvende offerte

AA Glas kan geluidswerend glas in een groot aantal regio’s in Nederland leveren en plaatsen. Met onze servicewagens en vakkundige medewerkers kunnen wij snel leveren en uw glas op vakkundige wijze plaatsen. Bent u benieuwd wat AA Glas voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of bellen op 020 6164331.