Dubbel glas klaar om geplaatst te worden door AA GlasHet gebruik van dubbel glas in de regio van kan zorgen voor flinke bezuinigingen. Het glas bestaat namelijk uit twee lagen glas die met een metalen kader uit elkaar gehouden worden. De randen zijn afgesloten, zodat er een gesloten ruimte ontstaat. Deze ruimte tussen dubbel glas heeft een isolerende werking.

Enkelglas vervangen door dubbel glas nabij

Bij AA Glas is het mogelijk om enkelglas te laten vervangen door dubbelglas. Wij plaatsen dubbel glas in de regio van . Daarbij heeft u de keuze uit verschillende soorten isolerend glas:

  • HR+
  • HR++
  • HR+++

HR staat voor hoog rendement en is nog beter isolerend dan gewoon isolerend glas. Dit komt doordat er een isolerend gas in de ruimte tussen de glasplaten zit en het glas een coating heeft. Meer plusjes staan voor betere isolatie! Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voordelen van dubbel glas

Dubbel glas heeft verschillende voordelen voor uw woning of pand in :

  • Besparing op stookkosten en koelingskosten.
  • Makkelijker om de binnentemperatuur te reguleren.
  • Beter voor het milieu.

AA Glas voor dubbel glas nabij

Bij AA Glas kunt u dubbel glas op maat aanschaffen en laten plaatsen. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een print op uw glas. Van een logo tot bewegwijzering; het is allemaal mogelijk bij AA Glas. Ook als u met spoed dubbel glas in de buurt van nodig hebt kunnen wij u helpen! Bel 020 6164331 of vraag vrijblijvend een offerte aan.