Douchecabine op maat geplaatst door AA glasMet een glazen douchecabine kunt u sfeer toevoegen aan uw badkamer nabij . Of u nu een retro badkamer of een luxe badkamer heeft, een glazen douchedeur past altijd. Vooral omdat glaswerk zo veelzijdig is, want u hoeft natuurlijk niet voor simpel glas te gaan. Er is veel meer mogelijk bij AA Glas.

Verschillende uitvoeringen

Een douchecabine van AA Glas in de buurt van is altijd gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas krijgt na het op maat snijden nog een extra behandeling waardoor het veel sterker is dan gewoon glas. Op deze manier maken wij uw douchedeur zo veilig mogelijk. Onze glazen douchewanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

Decoratieve mogelijkheden

Bij AA Glas nabij heeft u de mogelijkheid om uit verschillende decoratieve opties te kiezen, zodat de douchecabine bij u past. Denk hierbij aan:

  • Een print op het glas;
  • Een afbeelding laten graveren;
  • Een bewerking zoals figuurglas;
  • Glas met een kleur.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een glazen douchewand? Wij helpen u graag! Bel 020 6164331 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Douchecabine van AA Glas in de buurt van

Een douchecabine van AA Glas nabij wordt met de grootste zorg gemaakt en voldoet aan uw eisen. Van printen of graveren op het glas tot een speciale anti kalk coating. Wij kunnen het allemaal voor u doen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 020 6164331.