Brandwerend glas is een specifiek soort glas dat gemaakt is om bij hoge temperaturen langer intact te blijven. Op deze manier is het mogelijk om een brand langer tegen te houden, wat het mogelijk maakt om de schade van de brand te beperken. Door brandwerend glas te laten plaatsen zorgt u voor een grotere veiligheid van de buurt, omdat het langer duurt voordat de brand naar buiten slaat. De brandweer heeft dan meer tijd om de brand te blussen voor de brand doorslaat.

Brandwerend glas kozijnen

AA Glas kan verschillende typen brandwerend glas leveren en plaatsen. Brandwerend glas moet geplaatst worden in speciale kozijnen. Daarom is het verstandig om een expert dit type glas te laten zetten. Gelukkig heeft AA Glas al ruim 60 jaar ervaring op het gebied van leveren en zetten van glas en kunnen wij ook dit soort glas op vakkundige wijze plaatsen.

Offerte brandvertragend glas

AA Glas kan deze verschillende typen brandwerend glas in een groot aantal regio’s in Nederland leveren en plaatsen, dus ook bij u in de buurt kunnen wij dit type glas plaatsen. Onze vakkundige en ervaren medewerkers staan graag voor u klaar! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op over de mogelijkheden via 020 6164331.