Beloopbaar glas in de tuin door AA GlasDoor gebruik te maken van beloopbaar glas in uw woning of bedrijfspand nabij Oud-Aa creƫert u een open en moderne uitstraling. Dit glaswerk is bij uitstek geschikt voor moderne panden. Bij AA Glas kunnen wij beloopbaar glas gebruiken voor verschillende toepassingen in de omgeving van Oud-Aa.

Een glazen trap of een glazen vloer

AA Glas kan beloopbaar glas installeren en op deze manier een glazen trap of een glazen vloer verzorgen in de omgeving van Oud-Aa. Voor deze toepassingen is gewoon glas niet sterk genoeg, daarom gebruiken wij speciaal glas:

  • Gelaagd glas;
  • Minimaal 3 lagen, afhankelijk van de belasting en dikte van het glas;
  • Gelamineerd glas met PVB-folie of giethars.

Beloopbaar glas met opdruk nabij Oud-Aa

Het is bij AA Glas ook mogelijk om beloopbaar glas met opdruk te bestellen voor uw pand nabij Oud-Aa. Wij kunnen zorgen dat uw bedrijfslogo of bewegwijzering op uw glazen vloer of glazen trap komt te staan. U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen op 020 6164331.

Individuele beoordeling van de situatie

Voor het leveren van beloopbaar glas in de omgeving van Oud-Aa komen wij altijd even langs om de situatie te beoordelen. Daarna kunnen wij het benodigde glas aan u leveren en desgewenst ook voor u plaatsen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 020 6164331!