Beloopbaar glas in de tuin door AA GlasDoor gebruik te maken van beloopbaar glas in uw woning of bedrijfspand nabij creƫert u een open en moderne uitstraling. Dit glaswerk is bij uitstek geschikt voor moderne panden. Bij AA Glas kunnen wij beloopbaar glas gebruiken voor verschillende toepassingen in de omgeving van .

Een glazen trap of een glazen vloer

AA Glas kan beloopbaar glas installeren en op deze manier een glazen trap of een glazen vloer verzorgen in de omgeving van . Voor deze toepassingen is gewoon glas niet sterk genoeg, daarom gebruiken wij speciaal glas:

  • Gelaagd glas;
  • Minimaal 3 lagen, afhankelijk van de belasting en dikte van het glas;
  • Gelamineerd glas met PVB-folie of giethars.

Beloopbaar glas met opdruk nabij

Het is bij AA Glas ook mogelijk om beloopbaar glas met opdruk te bestellen voor uw pand nabij . Wij kunnen zorgen dat uw bedrijfslogo of bewegwijzering op uw glazen vloer of glazen trap komt te staan. U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen op 020 6164331.

Individuele beoordeling van de situatie

Voor het leveren van beloopbaar glas in de omgeving van komen wij altijd even langs om de situatie te beoordelen. Daarna kunnen wij het benodigde glas aan u leveren en desgewenst ook voor u plaatsen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 020 6164331!