AA Glashandel is een dynamisch bedrijf met ervaring sinds 1953 met het leveren, monteren en vervangen van glas. Dankzij deze ervaring kunnen wij glas op een zeer professionele wijze zetten. Daarnaast werken we alleen met de beste kwaliteit glas. Op die manier bent u verzekerd van een duurzame kwaliteit. De mogelijkheden voor glazen oplossingen zijn eindeloos: van dubbel glas tot beloopbaar glas. Wij kunnen u van alles voorzien!

24 uursservice van AA Glashandel

Heeft u een kapotte ruit? Een kapot raam of een kapotte winkelruit is een probleem waar u niet lang mee wilt zitten. Daarom is AA Glashandel 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereikbaar. Onze servicewagens komen snel naar u toe en vervangen uw raam vaak direct. Dit komt door de voorraad die de wagens hebben. Ook wanneer we het juiste glas niet hebben zorgen we snel voor een noodoplossing en wordt het goede glas besteld. Vul direct ons online 24 uurs glasherstel formulier in of bel 020-6164331.

Uw specialist op het gebied van glas

AA Glashandel is uw specialist op het gebied van glas. Of het nu gaat om een reparatie of om geheel andere oplossingen: wij kunnen u helpen. Wij zijn werkzaam in een groot gebied binnen Nederland, dus wij komen ook bij u in de buurt. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!